top of page

Hippisch centrum ''THE DRAGS''

Reservaties

+32 (0) 2 657 00 25

Het, gemakkelijk te bereiken, hippisch centrum ”The Drags” in Hoeilaart ligt in het hart van het schitterende Zoniënwoud. Dankzij deze ideale ligging draagt het bij aan het genot van elke groenliefhebber: het bos biedt tientallen kilometers ruiterpaden die leiden naar Terhulpen, Tervuren, Oudergem, Bosvoorde, Ukkel en Waterloo. De ideale manege voor iedere natuurvriend.

 

In de ruiterschool “The Drags” wordt zowel de beginnende als de gevorderde ruiter ontvangen en begeleid door gebrevetteerde monitoren. Ze staan garant voor een excellente opleiding en een kwaliteitsvolle begeleiding in het beoefenen van uw passie. “The Drags” is een familiale club waar gezelligheid troef is.

 

Na de les of wandeling kunt u  ook terecht in het Club House en op zijn terras, om heerlijk te ontspannen met een hapje en een drankje om zo van een zeer gewaardeerde verfrissing te kunnen genieten. 

Op een boogscheut van Brussel, in een charmant kader, verwelkomt het hippisch centrum “THE DRAGS” u met een aangenaam professioneel team die u de kans geeft uw sport te beoefenen in een familiale en warme sfeer. 

label

LACUS

bottom of page